PERSBERICH

Géén Grwaatste Aelser Buutte Aovent  in Elsloo ???

Nee, maar wel een ander spektakelstuk  :   De Kleinste  Aelser Buutte Aovent , op 13 november a.s. Aelserbuut.nl staat al sinds 2012 garant voor een spetterende buutteavond in Elsloo. Vanwege de (vermoedelijk dan ook nog geldende) regelgeving is het niet mogelijk om dit jaar de Grwaatste Aelser Buute Aovent te houden, het aantal beschikbare plaatsen zal sterk verminderd moeten worden om aan de dan geldende voorschriften te voldoen. Het organiseren van deze avond, is daardoor financieel niet haalbaar.

Aelserbuut.nl heeft alle zeilen bijgezet om alle buutteliefhebbers die vreesden deze avond te moeten missen een mooi alternatief te bieden. Deze groep vrijwilligers zorgt ervoor dat ondanks de crisis toch nog wat te lachen zal vallen in het Maaslandcentrum te Elsloo: De Kleinste Aelser Buutte Aovent!

De Kleinste Aelser Buutte Aovent is een avond vol entertainment, een all inclusief concept met hapjes, drankjes en natuurlijk de allerbeste buutte, en dat alles natuurlijk op veilige afstand!Wij zullen deze avond de echte liefhebbers iets aparts voorschotelen, een avond vol verrassingen die in het Maaslandcentrum nog niet vertoond is.

Niet alleen de topartiesten zullen u verrassen met hun buuts, ook de bitterballen en frikandelletjes hebben plaatsgemaakt voor culinaire verassingen. Dit alles aangevuld met drank naar keuze.

De kosten voor deze hele avond all-in plezier zullen pp € 57,50 bedragen.

We zijn ons ervan bewust dat dit vergeleken met ons normale tarief veel hoger is dan u gewend bent, ook het aantal artiesten is verminderd. Wij zijn er echter trots op dat we deze avond op deze wijze kunnen organiseren en u net als voorgaande jaren zult zeggen: deze avond had ik niet willen missen.

 Aelserbuut.nl organiseert deze avond zonder winstoogmerk, Mochten er positieve baten zijn, dan komen deze volledig ten goede aan het verenigingsleven in Elsloo. Kaarten voor deze avond zijn te reserveren via onze site www.Aelserbuut.nl, Natuurlijk kunt u deze site bezoeken voor meer info over deze avond. We wijzen er wel op dat indien het maximaal aantal kaarten verkocht is de verkoop gesloten zal worden, want hier geldt zeker: vol = vol.

Wij als Aelserbuut.nl zijn ervan overtuigd deze avond tot een onvergetelijke happening te maken.

Kun u dit jaar om welke reden dan ook niet tot de toeschouwers behoren, dan hopen we u op 12 november 2021 te zien op onze (hopelijk) weer normale Grwaatste Aelser Buutte Aovent